Jag fick kontakt med en äldre kvinna via Bodycontact som bodde i Sandviken! Efter lite chattande fram och tillbaka där jag beskrev vad jag ville göra med henne så bestämde vi oss för att träffas hos henne lite senare dagen efter när hon hade lämnat över barnen till sin ex man. På kvällen var jag tvungen att dra en snabb runk för att kunna sova då jag var riktigt kåt och spänd på vad som skulle komma i morgon. Som vanligt klev jag upp och gick in i duschen på morgonen och tvättade av mig och rakade ren min pung och trimmade ner håret.
Spänningen var på topp när jag klev på 91:ans buss till Sandviken. Jag skrev in hennes adress i telefonen och följde anvisningarna. Öppnade porten och klev in i hissen och tryckte på 5:an. När jag klev ut ur hissen var jag redan kåt och hade ett halvstånd i byxorna. Jag gick fram till hennes dörr och tryckte på ringklockan. Dörren öppnades och där stod en härlig brunett i mogen ålder i en fin vit sommarklänning med röda rosor på. Hon välkomnade mig in och jag klev in och tog av mig skorna medans hon stängde och låste dörren bakom sig. Hon presenterade sig som Eva och hon bjöd in mig i köket och frågade om jag ville ha ett glas vitt vin vilket jag tackade ja till. Hon gav mig ett glas och jag smuttade lite på vinet medans vi pratade lite.
Det här var hennes första kontakt via Bodycontact. Jag sa att jag inte hade minsta tanke på att göra henne besviken utan ville verkligen göra det skönt för henne. Jag reste mig upp och ställde glaset på bordet och tog tag i hennes hand och drog henne upp mot mig och gav henne en djup tungkyss.Jag lät mina händer vandra ner över hennes kropp, över midjan och ner på rumpan och kramade lite i skinkorna. Sakta började jag dra upp hennes klänning mot midjan och när jag kände att hon inte hade några trosor på sig så växte sig min kuk stenhård i byxorna. Jag smekte henne över rumpan och med båda händerna och sedan tog jag ett fast grepp om hennes härliga rumpa och lyfte upp henne på köksbänken. Sittandes på bänken så drog jag klänningen över hennes huvud och fram kom en underbart sexig och mogen kvinnokropp med ett par härligt knoppiga bröst och en helt renrakad mus som glänste lätt. Jag särade mer på hennes ben och sträckte mig fram och lät tungan glida över hennes blygdläppar.
Hon var redan härligt våt och jag kände smaken av hennes safter när min tunga gled djupare in. Hon tog tag i mitt huvud med sina händer och pressade sig emot mig och jag fortsatte att slicka henne. Hon stönade allt häftigare men jag slutade och tog henne i mina armar och bar henne till hennes säng och lade henne ner. Jag tog av mig min tröja och böjde mig fram över hennes nakna kropp och kysste hennes ljumskar upp över hennes mage.Jag lät min tunga cirkulera runt hennes bröstvårta innan jag sög in den i min mun och nafsade lite lätt på den.Hon stönade allt tyngre och jag hörde att hon njöt av min behandling.
Jag rullade av henne och bad henne sätta sig över mitt ansikte så jag kunde slicka henne ordentligt. Hon var med på noterna och satte sig över mitt ansikte så jag hade hennes blöta renrakade fitta framför mig så jag lät min tunga glida in mellan hennes läppar. Hon började smeka sina bröst och stönade allt högre medans min tunga arbetade hårt och frenetiskt mellan hennes läppar och klitoris, och jag fick smaka på dom härliga fittsafterna som rann rakt ner i min mun. Hon började skaka allt mer och hon pressade sin fitta allt mer mot min mun och plötsligt så skrek hon ut sin orgasm medans hennes kropp fortsatte att krampa. Hennes fitta formligen savade av safter och jag gjorde allt för att få så mycket som möjligt i min mun.
Eva ramlade av mig och var alldeles glansig i blicken men jag var inte klar än. Jag var riktigt kåt och jag kände hur min kuk var riktigt hård men fortfarande instängd i byxorna. Men Eva på rygg började jag på nytt att slicka och smeka hennes kropp. Hon var med på noterna igen och jag letade min ner mellan hennes ben igen. Jag slickade lätt innan jag lät 2 fingrar glida upp i hennes fitta.Jag började att pulla henne ordentligt medans min tunga började att stimulera hennes klitta. 2 fingrar blev till 3 och hon stönade allt häftigare och rörde sin höfter och juckade emot mina fingrar. Båda var vi riktigt kåta vid det här laget och sakta började jag ta av mig mina byxor medans jag fortsatte min behandling av henne. Utan att tänka på det hade jag hela min hand uppe i hennes fitta och hon greppade tag om huvudgaveln medans jag fortsatte att fista hennes fitta.
Eva kom nästan omedelbart i en andra kraftig orgasm och tog försiktigt ut min hand och slickade av dom härliga safterna och tittade på hennes svettiga kropp och sa att hon skulle få en kort paus innan jag började på nytt. Medans hon pustade ut lite så sa jag till henne att min kuk var stenhård. Eva böjde sig fram och tog tag i kuken min och slickade lite lätt runt ollonet innan hon öppnade sin mun och sög in den skönt. Jag njöt till fullo och hon hade ett överflöd av saliv och det kan mycket möjligt vara en av dom blötaste avsugningar jag fått.
Hon riktigt mjölkade min kuk precis som hon aldrig gjort något annat med sin mun innan hon slutade och sa åt mig att knulla henne! Eva lade sig på rygg och i vanliga fall hade jag spottat lite i handen och runkat kuken innan jag kört in den för lite extra glid men det behövdes inte nu då den glänste av hennes saliv. Jag lade upp hennes ben på mina axlar och körde sakta in kuken i hennes väntande fitta. Gillar denna position extra mycket då jag både kommer djupare och kan göra långa hårda stötar. Och Evas fitta gjorde inte mig besviken precis. Den kramade skönt om kuk och jag ökade tempot allt mer och vi båda stönade ikapp. Jag sa att jag inte hade långt kvar innan jag skulle komma. Då sa Eva att hon ville känna hur jag sprutade min sperma i hennes fitta.
När dom bekanta ilningarna kom så stötte jag in kuken djupt in i henne en gång och kände hur sperman sköt upp i hennes härliga fitta. Sperman pumpades ut och direkt började jag att knulla henne igen och hon flämtade till och trodde det var över, strax därefter sprutade jag en till liten sats upp i hennes fitta. Utmattad föll jag sakta över henne och gav henne en kyss innan jag drog ur min kuk och sperman sakta rann ut ur hennes fitta.
Fortfarande ett av mina bästa sommarminnen.

Lämna en kommentar