Hej på er alla kåta där ute 😉 Hur mår ni idag? 😉

Jag mår bara super! 
Åkte en liten sväng häromdagen och träffade på en kille på stan, vi stog och pratade en stund och vi bestämde oss för att gå hem till honom och dricka en kopp kaffe 😉 Han började smeka mitt lår och tog en hand runt min nacke samtidigt. Han tog sen tag i mitt hår och la mig ner på rygg i hans säng och ställde sig över mig och tryckte in hans kuk i in mun! O herregud säger jag bara, blir kåt bara jag tänker på det igen! Han knullade mig hårt och länge, har aldrig känt den kåta känslan jag kände då!

Att träffa någon på stan bara sådär och sen gå hem till honom var spännande och något nytt, jag gör ju gärna om det igen faktiskt!

Idag blir det julmiddag med jobbet, kanske hittar någon snygging där som jag dra med hem 😉 
Jag menar, vem vill inte knulla med mig liksom? 😉

Hoppas ni får en bra dag!

Puss!

Lämna en kommentar